Незнайомка, 12.11.2023 02:22
Кохання 40+, продовженняДівчата, привіт. Погано сплю останніми днями, то вирішила написати серед ночі. Бачила, що питали, як справи, то розкажу трохи. Мені здається, що останній раз я писала навесні. Наразі ми вже рік, як вперше зустрілись, і з тих пір разом. З дітьми, батьками, родичами, друзями, колегами перезнайомились. В грудні в нього має завершитись процес розлучення, поки що він досі офіційно розлучений, але так дивно влаштовані закони, що буде розлучений з моменту подачі заяви, тобто минулим роком, а потім ще будуть за два роки перераховувати податки заднім числом. Короче, оця європейська бюрократія у всій красі. Мене це муляло, але тепер вже не дуже, якщо чесно.В нас все добре, в стосунках, в побуті, подорожах, сексі, фінансах. Він мені гарний друг і рідна душа, і все той же романтик з сюрпризами і підхоплена всі мої ідеї, дуже легко все. Оцього всього що було на початках, з ревнощами і контролем вже немає, а є багато турботи і помічає всі дрібниці. Наприклад, я прийшла з манікюр, а він каже, покажи свої ручки, о який колір, як ти прийшла до того щоб зупинитись на такому колірі, це справжній подих осені... і може спокійно приготувати щось смачненьке, чи прийти додому з квітами, чи забрати з роботи і повести в ресторан і - не хвилюйся, перед цим я вже заїхав додому і в гуляв собаку, не будемо поспішати. Якщо глобально брати по цінностях, то теж все добре, і щодо сім'ї, і щодо України, він вчить мову з тим щоб ми могли поїхати разом, читає всі новини, і ще і мені підкидає цікаву аналітики. І по роботі ми з ним багато обговоримо, такий гарний друг.Я зараз трохи втомлена і пришиблена осінню, роботою, вивченням мови, дитячим навчанням, маминим здоров'ям. Хоча в цілому ми всі стали набагато спокійніше, ніж були рік тому. Але тепер інші виклики і інші вагання, і дуже хочеться додому, якщо чесно.Але об'єктивно вже легше, вже є нове коло друзів і колег, нові інтриги і плітки, і знайомі барісти і продавці ранкової випічки, і нові проблеми з тим, як жити далі і хочеться планувати своє життя надовго, про що рік тому я тільки почала задумувався всерйоз...В цілому, мені прямо дуже добре у стосунках. Виявився мій мій, моя людина, яка мене любить і дає все те, що мені потрібно в стосунках від чоловіка, і навіть, що я раніше не знала, що мені потрібно. Хоча ні, сказала що конфліктів немає, а ось нещодавно був. Знову вирішив за мене проблему, коли я не просила, я аж плакала. Але він сказав, ти не мусиш всіх рятувати. Це можу зробити я, бо маю більше можливостей. І я вчусь у тебе питати дозволу тобі допомогти. Так що ми вчимося один в одного і поки що виходить. І хто б міг подумати, що знайду свою рідну душу за стільки тис км, і іншою мовою мене будуть розуміти краще ніж українською.
Loading...