Галюсик, 19.05.2020 17:41
Бузиновий сироп.Може, хтось куштував, хтось практикує, а хтось хотів спробувати - то нагадую, що саме зараз цвіте бузина і саме час варити бузиновий кордіал:https://panistefa.com/buzynovyj-kordial/Мої закордонні подруги використовують його для підсолодження смузі-йогуртів-чаїв, а я пробувала в коктейлі і залишилась під враженням. Бузини повна дача, попереду літо, тому варитиму в суботу і отак во питиму, як за посиланням вище:Взяти винний стакан, сипанути туди льоду, кинути 2 шайби лайму (можна лимону), 3 гілочки м'яти, влити 2 cl (20 мл) бузинового сиропу, 150 мл просекко (білого вина, шампанського), 100 мл мінералки. І дудлити.
Loading...