Екзистенція, 24.05.2018 10:52
а по темі - полуничне тірамісу ван лавсалат із руколи, горішків, качиних грудок (думаю, будь-яке червоне витримане м'ясо підійде) та полуниць, политий бальзаміко - теж нормдіти їдять домашнє "морозиво" = банан, полуниця, ложка меду, дрібка кориці або що ви там любите, розлити у ікеєвські формочки і прям до писку)а, ще згадана свій улюблений пиріг, вже його тут піарила неодноразово: тартова основа, ягідна начинка (найсмачніше полуниця+вишня+чорниця) та сметанно-яєчна заливка. Їсти холодним, нікому не показуватиІноді я просто думаю - а що сталося з усіма тими людьми, які скористалися моїми порадами!?
Loading...