Лянка, 28.07.2016 11:57
Груша від klazy Posted 2 авг 2007 ой, я из незрелых груш варю офигительнейшее варенье цукатами:почистить, нарезать осьмушками (косточки ес-но вырезать), залить сиропом, варить пару дней (доводить до кипения) в конце добавить лимонный сок... можна на 4 части груш добавить 1 часть яблокна 7-литровую кастрюльку очищенных/порезаных долек сварила сироп из 4 ку сахара и, соответственно, 4 ст.воды (правда, я брала не воду, а "компот" из грушевых очисток)klazy Posted 9 июн 2011 я варила раныше часто таку грушу, тре зелені тверді груші почистити, нарізати на 8 частин, залити гарячим сиропом (пропорції не пам"ятаю, стандартні, думаю, цукор для сиропу заливала не водою, а "компотом" з шкурок), довести до кипіння, відставити. потім 3-4 дня зранку і ввечері теж доводити до кипіння і відставляти. в кінці додати трохи коньяку і лимонної кислоти. да, ще на кіло груш можна брати 1 яблуко (так само чистити-різати)
Loading...