Лянка, 28.07.2016 11:56
Варення з цілих груш OceanOcean 21 авг 2012 варення з цілих груш. дуже гарно і смачно. потрібна зелена тверда груша - "дубівка"чистимо груші так, щоб хвостики залишалися, це важливо!на 1кг груш:варими сироп: на 300 г води - 600 г цукрукладемо в сироп груші хвостами вгору, варимо, щоб груші почали міняти колірчерез кілька годин знову починаємо кип"ятити, додаємо ще 600 цукру, варимо, поки сироп не буде густим і не буде застигати на блюдці (тут модна помилитися, бо гарячі сиропи всі розтікаються, навіть густі).я орієнтуюся по кольору груш - вони мають бути темно-коричневі, такі як гречаний мед:) або як темний янтар:)додаємо 8 г лимонної кислоти, варимо ще 2-3 хв, закручуємоце неймовірно гарно і смачно!
Loading...