velikolepna_Soloha, 19.03.2018 09:32
пропіарю ще тут свій улюблений вівсяно-яблучний пиріг:/майже знежирений варіант/6 яєць збити з1 склянкою цукру і1/2 ч.л. солі, додати200мл яблучного (іншого) пюре60мл олії600мл вівсяних пластівців0,5-1,5 склянки борошна (до досягнення тістом консистенції густої сметани)по 1/2 ч.л. соди і лимонної кислотикориця або інші прянощі вітаютьсятісто вилити у змазану маслом форму, повставляти художньо половинки або четвертинкияблук з паралельними прорізами (а ля меридіани), шкірку можна почистити як жорсткавипікати 200-180 град. годину, за 10 хв. до закінчення випічки, змазати пиріг рідким медом/розплавленим джемом/желє.частину вівсянки можна замінити горіхами.в оригіналі фруктове пюре і олія заміняються 250гр. вершкового масла (масло збити з цукром, по 1му додати яйця, далі - всьо те саме).
Loading...