Тропка, 15.05.2016 12:28
Консервовані кабачки з кетчупом «Чилі» vasia123 Список інгредієнтів • кабачки• для маринаду на 5 літрових банок:• вода — 7 стаканів• оцет — 1 стакан• цукор — 1 стакан• сіль — 2 столові ложки• кетчуп «Чилі» ТМ «Торчин» — 7-8 столових ложок• гвоздика• духмяний перець горошком• чорний перець горошкомСпосіб приготування: Кабачки помити и нарізати кільцями товщиною 0,5-1 см.Готуємо маринад. Змішуємо всі інгредієнти для маринаду.На дно стерилізованої банки кладемо 1 гвоздику, 1 горошину духмяного та 3 горошини чорного перців. Зверху викладаємо нарізані кільцями кабачки та заливаємо маринадом.Стерилізуємо протягом 10-12 хв і закриваємо.
Loading...