Тропка, 14.05.2016 19:28
Улюблений пшенично-ржаний з медом. Nadjuha Печу в енний раз. 285 мл пахти (знежирений несолодкий йогурт- люблю Галичина, на крайній - знежирений кефір)4 ст. л. води1 ст. л. меду1 1/2 ст. л. олії (люблю оливкову, але без різниці)350 гр пшеничної муки + 2 ст. л.(методом проб вивела)150 гр ржаної муки + 1 ст.л.1 1/2 ч.л. солі1 1/2 ч.л. дріжджі сухі (подобаються Львівські)1/2 ст.л. соку лимону вичавити (ну треба для якоїсь так потрібної реакції)В такому порядку все і загружаємо. Режим основний (в мене 3 год десь 20 хв), розмір 1 - маленький, кірочка Світла!!! Від меду і ржаної муки і так буханка вийде темною. Смачного!
Loading...