Тропка, 14.05.2016 19:27
Заквасочный хлеб от klazy ой... я так розумію, він у мене абсолютно випадково вийшов:))тому що пекла я його як "простий пшеничний на заквасці"але закваска у мене була на дуже темному (обдирному) житньому борошні, тому і вийшов український (він по ГОСТу від 20%/80% до 80/20 відношення житнього борошна до пшеничного)Закваска:100мл житнього борошна розмішати зі 100мл старої сироватки (у мене вона стояла 2 тижні у холодильнику, власне, і взялася за закваску тому що про неї згадала).... вдень стоїть при кімнатній температурі, вночі - у холодильнику (хоча інші хлібні гуру кажуть, що в холодильнику не можна, треба +10 +12градусів)через 24 год:ще + 100мл борошна + 100мл сироватки... якщо є можливість періодично переішувати (дек.разів)через 24 год:ще + 100мл борошна + 100мл сироватки... якщо є можливість періодично переішувати (дек.разів)через 24 год можна місити тісто...
Loading...