Тропка, 14.05.2016 01:36
Шоколадна паска от ТропкаАвтор: Тропка Дата: 28.04.2016 13:00 :) Пишу рецепт Шоколадної паски.150 мл молока140 г вершкового масла100 г цукру7 г сухих дріжджів (я взяла 20 г свіжих)100 г гіркого шоколаду (у мене 90 г)1 яйцещіпка солі350 г борошна 75 г изюмуцедра одного невеличкого апельсину стерта терткоюВ теплому молоці розвести дріжджі, всипати півсклянки борошна, ложку цукру від загальної кількості, перемішати і залишити поки підніметься шапкою.В опару додати яйце збите з цукром і ваніллю, розтоплений шоколад, сіль і м"яке вершкове масло, изюм та цедру апельсини, додати просіяне борошно. Замісити м"яке, жирне тісто. Залишити тісто до підходу. Розкласти в форми. Я розклала по треті форми і вишло три формочки висотою 110 мм низ 85 мм.Читала в інеті, що изюм можна замінити шоколадними крапельками.
Loading...