Тропка, 14.05.2016 01:28
Ягодный уксус от KlazyАвтор: klazy Дата: 01.07.2015 15:38мабуть я давала. тільки він не бальзамічний, а ягідний:cassis vinegar1200гр черной смородиныпомять картофелемялкой,залить700 мл винного уксуса 6%(все равно красный или белый, я взяла пополам)оставить на 5 суток кваситьсяперетереть через ситодобавить900гр сахара (можно больше-меньше - по вкусу)закипятить,снять пену,разлить по стерилизованным бутылкам.выход - ок. 1700мл.головне - беріть якісний харчовий оцет для нього (винний, яблучний, рисовий). пригощали мене оцтом за цим рецептом за хімозному - бяка виходить:(а, да, ще... там в оригіналі було не "перетерти через сито", а процідити через муслин. тоді колір такий бурштиновий виходить. а як перетирати, то не ма прозорості, але більше м"якоті в оцет потрапляє і він трохи густішим стає.keep calm and knit on
Loading...