Тропка, 14.05.2016 01:28
Новий салатик від ЧукоткаРекомендую.Беремо молодий буряк, миємо, ріжемо кільцями товщиною десь 2-3 мм. Викладаємо на лист, чуть змащуємо олією, присипаємо розмарином і в духовку на 20 хвилин. Готуємо маринад: 2 ч.л. лимонного соку, сіль на ваш смак, пару ложок лимонної цедри, трохи фруктового оцту, 2 ст.л. оливкової олії, трохи листя чабрецю змішати, залити бурачки. В рецепті були ще терті горіхи, але чоловіка нема, а мені самій було западло колоти. Хай постоять з півдня як мінімум.Беремо руколу, бурячки, оселедець кубіками з маринованою цибулькою, розкладаємо по тарілках. Заправка - гірчиця з олією. Все. Мені на обід було того мало, так що сьогодні я до того діла відварила молоду бульбу, поріжу кружечками на холодно. А то вчора починаючи з третьої години дня ганяла за булками, бо салатом не наїлася. Смачного. і дякую всім за підказки про бурачки.
Loading...