Тропка, 14.05.2016 01:20
Легке, пористе тісто паски для хлібопічки (с) Oceanдріжджі - 2 чайні ложкимука - 500 гсіль - 1 чайна ложкацукор - 5-6 столових ложокмасло - 60-100г2-3 жовткимолоко 300 гшафрандомішки - ізюм або цукати - до 150 гвимішую на режимі "солодке", але можна і на звичайному хлібі, і на дріжджовому тістіколи вже ХП починає випікання - виймаємо відерце, ділимо на частини, мастимо руки олією, щоб не приставало. вимішуємо кожен колобок, добре обминаємо, робимо його гладеньким. ставимо в змащені маслом форми (на третину, інакше вилізе)я ставлю в духовку на 50 градусів і воно сходить, поки не почне вилазити з формпечемо на 150-170 градусів. якщо паски великі - в кінці пропікаємо на 150, щоб всередині не були глевкі
Loading...