Тропка, 14.05.2016 01:18
Королівський пиріг з маком (від Аделін ла Франшиз)+тісто100 г масла100 г сметани100 цукру2 жовтки1 ч.л. розпушувача1 ч.л. соди (згасити сметаною)300 г борошнаначинка:2 склянки маку залити окропом, дати охолонути, відкинути на марлю, щоб зцідити водупотім - на м"ясорубку. накладати ложкою по черзі - ложку маку - ложку цукру, додати 3 жовтки, 1 ч .л. розпушувача, 100 масла, склянку мелених волоських горіхів, ванілін (за бажанням, я не додаю, бо мені з горіхами ванілін не того)викласти тісто на деко, підняти бортики, потім начинку, випікати до готовності тіста на середньому вогні.або - 2 варіант. від 5 яєць залишилося 5 білків, можна пирогу дати трохи попектися, потім збити у густу піну білки з цукром, ставити на мак, ще хвилин 15 -20 випікати.
Loading...