Тропка, 14.05.2016 01:02
Окрошка еврейськаАвтор: LugaДата: 2010-07-14 09:29:08Тема: якщо хочете дам окрошку єврейську:) як раз на червоних бурячкахвчили самі подільські євреї (дуже їм за це вдячна)вам потрібно3-4 невел. буряка3-4 невел. моркви5-6 картоплин молодих4 огірка5-6 яєцьвідварене м*ясо (мокра ковбаса ,ветчіна і т.д.)зеленьсметанаі так треба почистити 3-4 невеликих бурячки і 3-4 моркви (не дуже великих)3 літри води (приблизно , можна більше)1-2 лимони (сок з них)сіль спеції все це ставите на вогонь і варите до готовності буряків морквдостаєте овочі і студите "навар"він у вас вийде такого гарного малинового кольоруокремо варите картоплю і яйцявсі інгрідієнти ріжете кубикамизмішуєте .додаєте багато зелені і зел цибулізаливаєте заливкою, додаєте сметану (багатенько)сіль перець, можна ще вичавити лимончика ,якщо вам не дуже кислом*ясо додаю за бажаннямв холодильник щоб настоявсясмачного
Loading...