Небосхил, 17.04.2017 13:44
паски "дві за один раз" velikolepna_Soloha, 16.04.2017 20:50затіялась, бо навіть однакову мішу у двох дівайсах, так чому б не урізноманітнити на кінцевому етапі.опара:450мл молока90гр. дріжчівборошно до стану сметани з загальної кількості близько 1800грзалишити підходити поки не схоче почати опадати (3-5 годин)поки що змішати 100гр. вершкового масла кімнатної тем-ри з 6 ст.л. какаояк опара готова, збити 12 яєць з 600гр цукру і 1,5 ч.л. солі.гарно перемішати з опарою, додати борошно до отримання такого собі "молодого" незабитого тіста, гарно виміситирозділити на 2 частини, в одне вмісити 150гр. вершкового масла кімнатної температури, 200гр мигдального борошна (але цей пробувати не раджу, у мене не встав, краще без мигдалю залишити замість мигдального, А домісити до потрібної консистенції звичайним борошном, дати родзинок і цукатів), 50гр коньяку, ванільний екстракт.в друге - оте масло з какао і 1 розтоплену плитку шоколаду ( 100 чи 90... стандартна, відсоток какао - від 60%.).дати підійти, обмяти, додаючи родзинки-цукати, розкласти по формам, випікати.
Loading...