Тропка, 14.05.2016 00:13
Шоколадно-кавовий чізкейкСостав500г пісочного печива150-200 г вершкового масла300 мл сметани3 ст. л. цукру1 ч.л. кави в гранулах1 ч.л. окропуДЛЯ НАЧИНКИ:100 г вершкового масла100 г цукрової пудри2ст. л. какао1ст.л. кави в гранулах2ч.л. окропу400 г жирного вершкового сиру2 яйцяПриготовление1. Розкришіть в миску печиво, влийте розтоплене масло і перемішайте. Виложіть пісочну масу на дно і бокові стінки роз’ємної форми, притискаючи суміш банкою. Охолоджуйте 20 хвилин.2. Розігрійте електричну духовку до 150 С, газову – до 130 С. Для начинки. Збийте масло з пудрою і додайте какао. Розчиніть каву і влийте в крем.3. Збивайте вершковий сир до м’якості, введіть по одному яйця, не перестаючи збивати. Перемішайте з масляною масою і перелийте у форму.4. Випікайте 1 годину, поставивши форму в центр духовки. Якщо верх почне підгорати, накрийте форму пекарським папером.5. Щоб приготувати заливку для торту, збийте сметану з цукром і покладіть наверх чізкейку, залишивши 2ст. л. Розчиніть каву в окропі і влийте з сметану, що залишилася. Хаотично полийте цією сумішшю торт і хвилеподібними рухами перемішайте обидві заливки шпажкою.6. Поставте чізкейк в духовку на 3-5 хвилин, потім вимкніть духовку і дайте йому остигнути в ній.Робила багато-багато разів і завжди вдало, з подальшими одами на мою честь :)
Loading...