Тропка, 13.05.2016 23:39
Сирник (Первоцвіт)Півпачки масла, стакан цукру, 1 жовток, чайна ложечка соди з оцтом, какао до смаку (я люблю багато - 5-6 ложок) і муки, щоб замісилося як на вареники. Поділити на 6 частин і у морозилку.ТИм часом готуємо сир (в смислі творог, ну ви розумієте)))) На мясорубку його, збити масло з цукром і жовтками (усі пропорції довільні, скільки не шкода) до білого кольру і змішати з сиром. Туди ж добавити цедру лимона, трохи крохмалю і манки. Можна корицю та ізюм.Деко мастимо маргарином, посипаємо мукою. Тремо на велику "бурякову" тертку половину замерзлого тіста, викладаємо сир і тремо другу половину тіста. Пекти на середньому помірному вогні. Довго. Хвилин сорок пять-годину.Збити білки з цукром до хорошої піни. Викласти на сирник горішки (можна й без них), сформувати "зефіринки" з безе, ну такі витягнуті носики, блін, як же їх описати? коротше, викладаєте поверх безе і ще на трохи у духовку, щоб підсушилося.Торт супер, не страшна йому ніяка жара і смачний.
Loading...