Тропка, 13.05.2016 23:28
Сирник (larsever-Чукотка)СирникТісто:3 склянки муки + 1 пачка маргарини перетерти (розім»яти руками муку з пачкою маргарини), додати 1 ч.л. порошку до печива 2 ст.л. какао, 200 г цукру з 1 яйцем і 2 жовтками розтерти, додати 3 ст.л. сметани. Все це додати до муки, маргарини і какао. Замісити тісто, поставити в холодильник на ніч.На другий день тісто поділити на 1/3 та 2/3. Спочатку 2/3 потерти на грубій терці на змащений противень. Викласти сир, потерти 1/3.Випікати 40 хв.Сир: 1,5 кг жирного сиру, 200 г масла, через м»ясорубку, додати 5 жовтків, 500 г цукру або пудри, добре розтерти жовтки з цукром. Окремо густо збити білки і додавати ложечкою до сиру, перемішуючи. Зтерти на грубій терці один лимон, додати до сиру. Додати 1 ч.л. порошку для печива, трохи ізюму, 2 ст.л. манки. Все перемішати.
Loading...