Тропка, 13.05.2016 23:27
Сирники (mama_marka)Сирник (класичний). 1 кг. свіжого домашнього сиру двічі змолоти на м'ясорубці, розтирати, поступово додаючи цукор (350 г), жовтки (10 штук, додавати по одному), розтоплене вершкове масло (200 г). Коли утвориться пухка однорідна маса, додати родзинки і\або цукати, цедру з 1 лимона, 2 ст. ложки манної крупи, 3 варені і змелені картоплини, збиті білки, ваніль.На дно тортівниці викласти шар крутого пісочного тіста (200 г. масла, 500 г. борошна, 2 ложки сметани, 2 жовтки, 2 ст. ложки цукру, цедра з половини лимона), поколоти виделкою, зверху викласти сирну масу. Пекти в гарячій духовці 45 хв. Якщо буде припікатися, накрити вологим пергаментним папером. Витягнути з духовки і охолодити повністю, тоді вийняти готовий сирник з форми, полити товстим шаром шоколаду і посипати смаженим посіченим мигдалем.Сирник перекладений:Приготувати тісто: 150 г. масла посікти з борошном (500 г), 2 яйця розтерти з цукром (1 скл., я даю половину), 1/2 пачки порошку до печива, 4 л. сметани, цедра з 1 лимона. Спекти 3 тонкі коржі. 1 кг. сиру змолоти на м'ясорубці, додати 1 скл. цукру, 2 ст.л. масла 2 яйця, сік і цедру з 1 лимона - варити на дуже маленькому вогні, постійно помішуючи. Додати 1 ст.л. крохмалю, розведеного у 3 ст. л. холодного молока, вимішати додати родзинки, цукати. Коли маса остигне, але буде ще теплою, перекласти коржі, дати постояти. Тоді полити шоколадною помадкою і посипати горішками.
Loading...