Тропка, 13.05.2016 23:26
Пляцок орехово-шоколадный (mama_marka)Тісто: 250 гр масла, 250 гр борошна, 250 гр цукру, 250 гр мелених горіхів, 6 варених жовтків, 2 ложки сметани. Масло порубати з борошном, додати протерті жовтки, мелені горіхи, цукор, сметану. На холод на кілька годин або на ніч. Поділити на 4 частини, спекти коржі. Начинка 1: 150 гр цукру, 0,5 скл. вершків, 250 гр. шоколаду, 50 гр масла, 2 жовтки, ваніль. Зварити шоколад з цукром і вершками, зняти з вогню і додати масла. Розтираючи, додавати жовтки і ваніль.Начинка 2 : 200 гр абрикосового джему, 200 гр цукру, лимон, 1 білок. Збити цукор з білком, додати джем, сік і цедру з лимона.Скласти перкладинець: корж, начинка 1, начинка 2 і т.д. Рештками шоколадноїї начинки прикрасити верх.
Loading...