Тропка, 13.05.2016 23:26
Пляцок медово-ореховый (mama_marka)Тісто: 500 г. меду, 1 кг. борошна, 200 гр. масла, 200 гр. цукру,0,5 скл молока, 2 яйця, цинамон і гвоздика, 1 ч.л. погашеної соди або порошку до печива. Мед зварити зі спеціями, влити до борошна зі содою. Додати масло, і молоко, замісити. Залишити на добу на холоді, поділити на 4 частини і спекти коржі. Начинка горіхова: 250 горіхів (підсмажити і змолоти), 250 г. цукру, 2 білки, ваніль, Начинка шоколадна: 150 гр. шоколаду, 4 ст.л. молока, 150 гр. цукру, 250 гр. масла, 4 жовтки, ваніль.Коржі скропити ромом і кавою, викласти на кожен горіхову і шоколадну начинку, притиснути вантажем і залишити на ніч. Прикрасити шоколадною помадкою і горіхами.
Loading...