Тропка, 13.05.2016 23:25
Пляцки (Solmira)1. пляцок з вишнями.3 яйця збити з 1 ст.цукру.додати 1 ст. кефіру, 1 ч.л. соди.100 гр маргарини топленої.муки - до консистенції густої сметани.вилити на бляшку і густо потикати вишні.пекти.2. пляцок-перекладанець.3 яйця, 1 ст. цукру, трохи менше 1 десертна ложка соди, погашеної оцтом.60 гр масла або маргарини.неповні 4 ст. муки.замісити тісто, поділити на 6 коржів і пекти, бляшку посипати мукою, не мастити.гарячий корж вирізати до тарілки.крем: 1 літр сметани200 гр масла збити з 1 ст. пудри і додати сметану. на корж накладаємо массу - зверху тикаємо вишні консервовані, знову маса і корж, а потім чередуємо вишні з горіхами. зверху можна помадку, або потерти корж.накласти гніт, і на ніч - в холодне місце.краще робити півтора порції і пекти на блясі.3. птиче молоко (дешево)1 ст. цукру збити з 1 яйцем.1\2 ст кефіру, 1 ст. муки, 2 ст. л. какао.спекти два пляцки. перемастити кремом з густої манки+пудра+масло.в холодильник.4. ласунка3-4 яйця і 1 ст. цукру збити.додати 4 ст.л. меду і 1 ст. мелених горіхів.1 ч.л соди згасити оцтом, 1 ч.л. амонію3 ст. муки.пекти 8 тоненьких коржів (це на 2 пляцки)маса перекласти: 700 гр сметани відцідити, 1 ст. пудри, 1 ст. мелених горіхів.5. оксана.200 гр маргарини1 ст. цукру5 жовтків1 ціле яйце1 ст. л. какао1,5 ст. муки1 ч. л. соди згасити оцтомспекти два коржі - верхній і нижній.середній корж: 5 білків збити з 1,5 ст цукру, додати 1,5 ст різаних горіхі, 1 ст.л. крохмалю. спекти.крем: варене згущене молоко втерти з маслом.6. персики.2 яйця, 1 ст. цукру, 2 ст.л. сметани, 100 гр маргарини, сода на кінчику ножа, 1 ст. муки.файно вимішати. формувати кульки і пекти - це половинки персика. тісто має бути як на вареники.маса аби склеїти: варене згущене молоко, додати кришок з персиків. один бік мачати в морквяний сік, другий - в буряковий, обкачати в цукрі.
Loading...