Sweethome, 18.04.2025 15:33
Рекомендую приготувати рулет з м'ясного фаршу.Дуже святково виглядає і дуже смачний. І просто робити. Це якийсь скандинавський рецепт, їх багато на ютюбі. Мені попалася якась німецька жіночка, що його готувала. Ось по пам'яті напишу як готувати. Інгредієнти: фарш м'ясний, цибуля, морква, капуста, сир твердий, хліб. Капусту, цибулю та моркву трохи підсмажити. Змішати їх з фаршем, додати хліб замочений в молоці або воді, тертий сир, зелень петрушки. Все перемішати, додати сіль, спеції, сформувати ковбасу доволі товстеньку та поставити в духовку на товсту подушку с нарізаної цибулі. Десь хвилин 40 випікати. Потім дістати - обмастити кетчупом верх, та запікати ще хвилин 10. Подається з варено-запеченою картоплею.Можете пошукати варіації, дехто ще яйца цілі всередину додає, буде тематично як раз до Великодня, але мабуть заморочливо. Я так ніколи не готувала.Якщо будете з цибулі все-таки робити подушку, то раджу +/- під розмір рулета її підігнати, бо я засипала все деко цибулею і по краях вона пригоріла, а під м'ясом навіть не підсмажилася. Або якщо ви два рулети готуєте на одному деці, тоді мабуть нормально все деко засипати цибулею. Чоловіку дуже сподобалося. То я готувала ще його декілька раз.
Loading...