черстваяскотина, 31.01.2025 17:58
а можна напишу в цій темі, не хочу створювати нову.в мене на новій роботі (іноземна) щось є по типу виділеного бюджета на деякі медпослуги, якась програма wellbeing від головного офісу за кордоном- стоматологія (найбільша сума), окуляри, масажі, психолог.Це не страховка, це участь в програмі - компенсація цих витрат з деяким лімітом, треба подати документи ( як для страхової чеки, акти виконаних робіт і тд.)я - дурко, трудоголік, працювала тільки, а не користувалася капіталістичними благами. Взноси більше року платила, а не використовувала, бо зуби цілі, тільки чистку робила, окуляри не ношу, спина не болить.але як виявилося, взноси і можливість повернення коштів в пропорції 1 до 3, і в мене в програмі вся сім'я, а це три людини. і на балансі в мене дуже дофіга....якось та людина, яка від ейчарів мала мене познайомити з програмою, проігнорила цей момент.І сьогодні нам прислали нагадування, що 28 лютого все згорає за минулий рік, подавайте, хто не подав. І як виявилося, що я ледь не одна така недотепа серед колег, всі цілий рік або використовували то на себе, або збирали по родичам і друзям документи, сканували, змінювали фіо і відправляли на відшкодування, і всім всі кошти повернули без ніяких перевірок, бо то не є метою. Колега десь в Малазії, бо той відділ там, просто вносить суму в гривнях витрат на послуги в мій екаунт, програма переводить на долари і сплачує як і зарплату. мій персональний баланс коригується відповідно.Я попитала у друзів родичів - ніхто нічого не зберіг((( Якщо кому не шкода, є документи, є бажання допомогти, і моральні приципи можуть те проігнорувати, то прошу прислати на dvinska489@gmail.com. Гроші ну дуже не зашкодять, а саме на інше недешеве лікуванняя згодом видалю це повідомлення
Loading...