5500, 11.12.2024 18:43
допишу новини сьогоднішнього дня.Є підозра, що син краде в супермаркеті, то печиво, то шоколадку. ну тобто є в нього якісь гроші, за щось платить, а щось у кишені лежить.я то зрозуміла по набору продуктів та чеку ( в смітті), і так декілька разів.поділилася думками з бабусею сьогодні, то вона мені показала переписку останню з ним - через те, що ви не хочете готувати мені їжу, я вимушений красти в сільпо в кулінарії.Бляха, і то моя дитина з 198 балами за ЗНО по 3м предметам і легким вступом в КПІ на бюджет на айті(((ну тобто роботи немає і досі, вже коли обіцяв, мабуть у жовтні, що квартири не з'їде, а роботу знайде.Допишу, як було раніше - він міг платити з моєї карти. стільки скільки треба за продукти, також я купувала багато чого додому. Зараз є завжди хліб-яйця-сир, і іншого багато чого (заморожене м'ясо), картопля, капуста, бакалія. Можна готувати все на світі.сАле ж ні, ми його не годуємо і він вимушений красти продукти в супермаркеті.Я його не годую тільки для того, щоб він витрачав свої гроші на їжу, а не на" гормони та цицьки".
Loading...