5500, 08.12.2024 08:31
я не можу нічого сказати, у мене немає думки на цей рахунок. В мене її не може бути, бо я не стикалася так близько, щоб знати про свою позицію.до сих пір лгбт сприймалися як десь там, по телевізору або на вулиці. на себе то приміряти не було потреби.гомосексуалістів я в житті знаю четверо. Про двох можна сказати лайливо "під..ори", бо так вони себе і поводять по відношенню до людей в житті.ще двоє - то мої колеги, легкий характер, классні спеціалісти, добре до мене відносяться. про одного я не знала на початок спілкування.взагалі, вважаю це не нормою, не сприймаю ніякі заходи по внєдрєніє в суспільство, всілякі equity при прийомі на роботу і тд.я і в тій своїй темі писала, що якби син десь пішов жити в інше місце, на іншу квартиру, або десь поїхав вчитися або працювати - було б значно краще для мене, його б не було поруч, я б не чула його кроки, я б не виглядувала з вікна, в чому він вийшов, і чи не бачать сусіди- приятелі. я би була більш спокійна, б забувала весь час плакати і переживати. Я б навіть може б допомагала фінансово. Наприклад, я вже 10 років здаю подружкину квартиру, яка живе за кордоном, я запропонувала йому там жити і навіть сказала (збрехала), що безкоштовно - я б подружці перераховувала б як від квартирантів, там небагато. Але ж він не хоче в стару чужу квартиру, йому класно в центрі києва в новенькій новобудові. Я на роботі відволікаюся, і навіть шуткую, і ніхто не знає, що я знаходжуся в страшному горі.але мене звинуватили, що я хочу вигнати дитинку.А для мене то був би спосіб все налагодити з сином хоч дистанційно , бо я б успокоїлась би. А так я на псіхах весь час
Loading...