5500, 20.11.2024 17:37
говорила сьогодні з ще одним психіатром ( спілкуюся вже з всіма, хто доступний, кожен раз хоч краплі нової інфи)мене більше вразило, що психіатр більше приділив увагу мені, ніж сину (вірніше розмовам про нього).Каже, без прикрас, в таких ситуаціях вигідніше бути песимістом, а потім як що щось хороше трапиться, будете вважати його за щастя:* у вас попереднє життя закінчилося, раз і назавжди, забудьте про всі свої мрії, про внуків, дачку і спокійне життя. не обманюйте себе ніякими надіями і т.д. далі є три основні варіанти прожиття, але він оговорився і сказав дожиття((* перший, син втягується в гормональний перехід, незалежно від того, на його боці Ви, чи проти, то 5-7-10 років життя, адського життя для матері, шалена трата коштів, добре буде, якщо не буде вимагати продати машину-квартиру, дати гроші* другий, він за якоїсь причини кидає гормонотерапію через якийсь час - не вистачає коштів, не зможе перенести по здоров'ю і тд. але хотів би, тому буде весь час перебувати в депресивному стані - це знову ж таки як наслідок, відсутність у нього роботи-доходу, суіцидальний настрій ( тут я додам, я йому недавню переписку показала мою з сином, в одному із повідомлень він угледів приховану маніпуляцію суіцидом, типу рано чи пізно він то зробить. Я цього між строчок не побачила, лікар мені "розшифрував", каже він вас пожалів і не написав прямо)* третє, варіант, що син кидає це, але тому що розуміє, що таки помилився (попав під вплив, наприклад), і ви наче зрадієте і захочете все забути і ніколи не згадувати, будувати життя з чистого листа, Але це пастка!!! тут треба бути на сторожі кожного дня, як "бывших наркоманов не бывает". Ви повинні будете кожного дня "з баночкою на аналіз" починати свій і його день. Ну не з баночкою, а регулярними аналізами на гормони по аналогії. Бо вірогідність зриву і повернення до мети величезна. Якийсь триггер і знову(((була каже одна сім'я, де відразу за нове життя, за сім'ю (жінку і дитину) батьки сину пообіцяли і дали щось багато (гроші, бізнес, нерухомість ???), типу заохотили до нормального життя.через роки 3, то було все спущено "на цицьки"
Loading...