5500, 15.11.2024 23:43
якщо ви не проти, я буду писати про будь-які новини.честно, треба просто виговорися, поділитися. моє коло спілкування на цю тему, це мої батьки і брат. Ну і всякі рандомні посторонні люди (лікарі та ін). це мало, тому я хочу ще тут.позавчора бабуся написала йому довгенький мессадж в телеграмі, щось медичне-наукове, про заблуждение, про шкоду, але доступною мовою, я того тексту не маю, хай буде приватно, між ними.прочитав, але нічого не відповівале відразу йшов в магазин на кулінарію -40% і дуже голосно хлопав дверима, щось бурчав, видавав своє недовольство (зазвичай він так себе не поводив).Я подзвонила мамі і спитала, шо ти йому таке написала, що він псіхує. Каже нічого, все дуже ввічливо і тд. І сказала, что це добре, що в нього хоч яукась з'явилася реакція на наші нравоученія, хай негативна наче, але не так як раніше, шо як горохом об стінусьогодні бабуся продовжила).. написала щось накшталт кидай все, вчися в магістратурі, спілкуйся з друзями, з дівчатами, заводь відносини,дітей)) ну і таке інше, понесло бабусю аж до правнуків, але хай))через хвилину від сина їй повідомлення - вишли гроші на поїсти.мама до мене, типу я хочу йому дати 500 грн. я кажу ОК, але подзвони спочатку і поговори ще раз. ще раз нагадай кинути таблетки, ще раз нагадай , що де б і хто його не заманив туди, то хай кидає ту тусовку, ми все "забудемо", почнемо з чистого листа, відновимо здоров'я і т.двін їй сказав, що таблетки не їсть, бабуся попросила поклястися, що і не буде, то він як їй здалося дуже щиро казав і т.д.я не знаю, хочеться звичайно вірити, може півтора місяці на самозабезпеченні ( і я кажу тільки про їду), голод не тьотка), то трохи щось подумав про свій бюджет) і голос у бабусі був якийсь дуже побєдний, але ні, мені все одно страшно.. раз плюнути, міг обманутивдома вже піцца і різна готова кулінарія
Loading...