5500, 14.11.2024 06:17
Мабуть, я б теж, коли дивилась на це все зі сторони, коробилася. Але я всередині ситуації і точно можу зараз сказати, що мене не коробить. Зміна почутів до сина цілком логічна. Він не мала дитина, яку треба любити безумовно, він дорослий чоловік, який навмисно завдає собі шкоди і як наслідок шкоди всій сім'ї.Мабуть, безумовність материнської любові, і не стримує його не від чого. Його впевненість, що мама є мама, і розв'язала йому руки на все, що йому заманеться. Плюс фінансові можливості. Так це зараз виглядає, так він каже, діє і т.д.Я цілком усвідомлюю, що відносин надалі може ніколи і не бути, піде він далі за своїми демонами, чи припинить, але звинувачутиме мене у перешкоді.Наразі мої дії (коли я намагаюсь несанкціоновано дізнатися, що він зараз з собою робить, відвідую його лікарів, шукаю інших і тд) то більше продиктовано тим, щоб зупинити катастрофічну шкоду його фізичному здоров'ю в загальному сенсі. Я такий самий потяг відчуваю, як будь-яка гуманна людина, коли колега попав в лікарню і треба діяти швидко, щоб не згаяти час і т.і.все, що я так чи інакше дізнавалася про ментальне здоров'я, його і моє (його сім'ї), все воно поки що знаходилося із серії "понять и принять", але перше, я впевнена, що то зовнішний вплив, і цьому не можна сприяти.друге, не дуже розумію співіснування прийняття і шкоди здоров'ю, короткий термін життя, проблеми в суспільстві і тд. Як це можна спокійно приймати, якщо це початок кінця у всіх сферах.А зміна почуттів до сина - ні, не коробить. Я навіть поки що можу відмітити, що слава богу, що не злить настільки сильно, що хочеться ту злість продемонструвати всім навколо. Так, тихенько сама в собі то обдумую, тут пишу на форумі та і все. Те, що я обговорюю з батьками - то про розчарування та безсилля. І взагалі, материнська любов може настільки затьмарювати мозок, що ой... ненашкодити б ще більше(((
Loading...