5500, 13.11.2024 17:27
ну трохи відпишуся, глобально - змін на краще немаєсин вже 4 тижні їсть гормони, став зачиняти на ключ двері до себе в кімнату, окремо виносить своє сміття і тд. купує собі їду в кулінарії Новуса, дещо їсть моє, я не слідкую і не рахую, але так як в мене зовсім пропав апетит, то я майже нічого не купую. сьогодні помітила, що давно вже закінчилися кавові зерна, олія і тд.зрідка переписуємося в телеграмі, я намагаюся не бачитися з ним в квартирі, я просто тупо боюся побачити зміни, хочу мати в пам'яті молодого чоловіка, а не фріка. У нас різний римт життя, тому легко вдаєтьсяна минулому тижні в мене був день народження, це був ад(((( я навіть на роботу не пішла, бо точно не витримала б((- приймати дзвінки і побажання здоров'я мені і сину, дочекатися внуків і таке інше, шо там бажають в нормальній ситуації, ухилятися від розповіді як там син, як вчиться, тікати від подружок-сусідок, типу не треба заходити на келих вина і т.д. Під кінець дня я вже навіть не відповідала на невизначені номери, бо це хтось не сильно близький мабуть, і захоче послухати, що в мене нового.це був ад, я навіть не можу передати, наскільки то важко і не по моїй натурі ухилятися від розмов.Батьки побажали триматися, я в них одна працездатна особа, я їм потрібна, висипатися, не психувати.дуже-дуже важкий був деньПро транссексуалізм - були розмови у нього і зі мною, і бабусем-дудусем і типу випадкова зустріч з невропатологом-психіатром.Ну в мене то інтуіція більше, у бабусі-дідуся трохи інші відчуття, типу життєвий досвід, але лікар підтвердив як стороння особа - то все зовнішнє, треба шукати, чи спір, чи секта, чи екперимент.Лікар дав план дій, якщо я зі свого боку зможу то виконати і спрацює, то ще є шанс пропрацювати і пережити.в сина зовсім немає слів, що він так себе відчуває (що має бути обов'язково, це навіть казав той лікар з психушки, який намалював те заключення), але дуже багато висловів, що ми всі застрягли в минулому, в срср, медицина йде вперед, зміна статі це актуально, це можливо, це круто, а ми йому перешкоджаємо. Бабусі (вона лікар нагадаю) каже, я не хочу тобі розповідати про хід справи, ти розкажеш мамі, ви знецінюєте науку, досягнення, людський мозок вивчений тільки на 10%. З нігтями круто, в спідниці круто.
Loading...