5500, 02.11.2024 12:05
я теж боялася тих татуювань, і раділа що ні,він ніколи не пробував палити, йому смердить тютюновий дим, може вейпом і балувався колись в компаніях.спиртне не п'є, ну може пиво, сидр і щось легеньке, міцний алкоголь - ніколиправильно харчується, отих чіпсів та кока-коли майже немає, дуже рідко(((мені брат запропонував слідкування за телефоном, де ходить і тд, в нього є якийсь знайомий який користувався такими послугами успішно. Ось зараз чекаю на деталі, що і яка цінаале куди син ходить я і так частково знаю, ендокринолог назначила йому гормони 17 жовтня, 19го він їх купив і п'є з тих пір.на наступний прийом йому через місяць з аналізами - там назначено гормони та біохімія (тисячі на 2 мабуть, де він їх візьме- невідомо)будуть коригувати дозу чи шона минулих вихідних у спідниці і розфарбований ходив на вечірку, був відсутній дома з 16 до 21.веде нічний спосіб життя в компютері, спить до 12-14 кожного дня, он сьогодні ще не виходив з кімнати.ходить потроху в магазин, то хліба, то печива, то готова їжа з кулінарії
Loading...