mexx, 01.11.2024 12:25
Вам шизофрєнік розкаже, що його турбує?Ну ви як у казці живете, якщо людина дійсно відчуває себе жінкою, вона буде і розмовляти і ділитися, і обговорювати, і не виставляти це на вселюлно , як демостративна поведінкаА оці напяоювання одягу з секшопу і демостративна поведінка, ці фрікі, яким просто треба увага і виділятися , це хворі психічно люди. Для автора це травма, бо це рідна дитина, так, можливо якісь пррбіли у вихованніТак, онлайн навчання це ЗЛО, телефон та безконтрольні групи у телеграмі - це зло, і ці всі «я тепер жінка» із розряду «синіх китів» і дитячих самогубств. Бо психіка слабка.То що тепер ? Вже пізно щось робити. Була б автор молодша я б порадила «рожати новеньких» )) і виховувати по іншому. Але загалом, мене бісить оця пропаганда ( саме пропаганда) ціх здвигів як норми у всьому світі. Оці паради, показуха, демостративна поведінка. Я нічого немаю проти, ми зараз живемо в краіні, де спокійно може бути дві мами або два папи і мужики ходять за ручку і нікого цим не здивуєш.Але це не випячується назагал.Коли дитині розказують в школі, що можна пол змінити, щось відрязати і це норма - оце жах. Онлайн навчання, безконтрольні планшети і компьютери - теж . Довіра з дитиною і нормальне спілкування встановлюється роками, коли з 10 до 16 років дитини родина проводить час разом, коли є приклад здорових відносин у родині, оці всі походи/ велосипеди / ігри в монополію за вечерею, відпустки , батьківський дім і тдА коли дитина сама з собою у компьютері з 10 до 20 років , і ще потім ковіди/онлайни, то у дітей просто іде дах.І назад в 22 роки цей дах вже не повернути.
Loading...