Sweethome, 30.10.2024 15:02
Ви знаєте, а я вас розумію. Коли я вперше дізналася про свого, у мене була відраза до жіночого одягу. Я не могла собі ні білизну ні спідницю купити. Намагалася оминати поглядом ці речі. Подумала, що тут треба психолог, мабуть. Звернулася - вона сказала, що в моєму випадку ціна 400 доларів за сеанс. Я сказала дякую, якось я сама. І дійсно потім відпустило. Ви робіть так, як ви відчуваєте серцем. Тільки ви знаєте, як вам краще. Ви дійсно хочете розірвати з ним зв'язки, якщо він стане жінкою/фріком..? Тоді так і дійте. Ви зараз хочете, щоб все повернулося на свої місця, але ж не буде так, ви ж самі бачите: нігті, видалене волосся, одяг. Можливо обсудити якісь альтернативні рішення: " я купую продукти, а ти перестаєш їсти гормони... ", або "на людях ти хлопець, а твоя внутрішня жінка переходить у розряд хобі, і ти займаєшся ним лише у клубі." Щодо їжі можу вам одразу сказати, що він не отямиться. Буде купувати печиво, чипси, що вони там всі їдять. Не дійде до нього, що можна купити кіло картоплі та курячі крильця і щось приготувати. Дійсно тут ви радше зламається,ніж він.
Loading...