5500, 30.10.2024 08:04
у всіх багато історій про ляпнула щось і сбулось, а в мене чогось інакше - ляпнула і все перевернулось дригом догори.мені не можна когось хвалити, перехвалю(((із останнього (стосується сина транссексуала)відпочиваємо з колегою за кордоном, вона розлучається з чоловіком, є син підліток. В неї переживання, як вона буде далі жити. Ми розмовляємо, я розповідаю як було в мене, я жила довго дуже важко і розлабилася тільки коли син вступив на бюджет, я купила квартиру і от уже декілька років можна було б сказати, що все ок, якщо б не війна. Але через війну є моя добре оплачувана робота. Я чітко памятаю як їй сказала, так, мені було важко одній виховувати сина, він хуліганив в дитинстві і я мене часто викликали в школі до директора,але в нього такі і такі здібності, я їх розвивала, він гарно навчався, він має досягнення в плаванні і карате, він вступив на бюджет і на бакалавра, і на магістра, він в десять років взяв шуруповерт і поремонтував дверці в шкафчику, його ніхто не вчив , ну і так далі....і остання моя фраза була - я задоволена тим, що з нього виросло, який він став.і на тобі, приїхала з тої відпустки((((колись писала референс на одного колегу для підвищення, в той день він допустився помилки через недбалістьмені не можна когось хвалити дуже. але мене часто питають мою думку (робота), бо так склалося тільки я можу щось знати або не знати
Loading...