5500, 29.10.2024 19:41
ще питання таке.я от скільки на цю тему читаю, дивлюся на ютубі інтерв'ю психологів, психіатрів і тд. - не можу скласти до купиот є транссексуали, які стали або хочуть стати звичайною жінкою, ну тобто одяг, зачіска, макіяж, даже можу сказати скромна або просто достойна поведінка і тд., зріст жіночий навіть, ну тобто в натовпі не розрізниш, дійсно і не треба. і якось сприймається ззовні воно як внутрішній потяг.а є оті крічащіе одежа, чорні нігті, театральний макіяж, нахабна поведінка, зріст під 2 метри - от все як у мого, то щось інше показушне, визиває відразу і тд. чому так?ннедавно він отримав поштою вбрання як з секс-шопу , тематичне - чорне платтячко, чорна вуаль, метелик на шию, ще щось було типу заячих хвостик. в неділю мабуть була якась вечірка у цих фріків, він мабуть в тому хотів піти, але чи не підішло чи шо, бо пішов просто розмальований і в своєму звичайному одязі, але зверху спідниця (та, що я бачила місяць тому)а оте все з сексшопу залишилося вдома валятися, поспішав, не сховав
Loading...