fill, 27.10.2024 18:41
я вам дуже співчуваю, я стикалась і не раз і дуже вас розумію. І в добробут і в гос. Я просто хочу сказати,що не важливо де, важливо який лікар. Я просто знайшла гарних лікарів в добробут, і потім вони вже радили мені до кого йти а до кого ні. Так само і з державними, і з приватними і не тільки добробут. Моєму батьку лікар з лікарні швидкої допомоги поставила невірний діагноз, вона доречі і в приватній теж працювала, а коли вночі поїхали в добробут, там лікар одразу направив в реанімацію і оказали повну допомогу. Хірург дай Бог йому здоров*я він і і добробут і в гос. працює. Гінеколог Грищук чудовий лікар, але вона вже не працює в доробут, тому що вони не дуже цінують кадри. Я просто хочу сказати, що форма власності то не основне. І лікуватись там можна дуже добре, одне тільки ,що можна по страховці без усях доплат і походів по аптеках зі списокм. І не знаєш вкололи тобі чи ні,те,що ти купив. На жаль у нас в країні нічого не можна гаранувати і нічого добитися . Я бажаю скорішого одужання.
Loading...