5500, 24.10.2024 11:39
не віриться, до останнього не віритьсяя не змирилася, ні, ніколице явно не внутрішнє, воно нав'язане ззовні, якась секта,якась гра, я навіть знайшла транс героя аніме в такому стилі,як в нього на аватарці,на брелку ітдя не можу то пояснити, але є відчуттянема в нього отого всього внутрішнього проявує нігті, волосся, чорний одяг, кольорові лінзина контакт не йде, він нічого не каже зовсім, навіть в захист себе, що він такий, що він хоче і тд.він не хоче взяти мою корпоративну страховку і піти по другому колу для отримання альтернативної думки (я подивилась бенефітс - там є 20 сеансів з психотерапевтом, це не те, звичайно, але ж можна хоч за щось зачепитися)він десь ходить сам((((П.С. до речі про мою корпоративку страховку (іноземна компанія) - вона по своєму працює, але я кожного року оновлюю дані - анкета,різна інформація, про хронічні захворювання якщо є. Так от мені прийшов емейл про уточнення даних, мабуть десь перевірили, і виявили, що знаходиться на психіатричному обліку. а в мене попереду подовження контракту за планом.переписувалась вчора зранку з едокринологом, яка його веде.вона на 100% впевнена, що в нього нема транссексуалізму, вона таких людей бачить багато. Але ж вона не вправі заперечувати діагноз психіатра. вимушена була написати йому вже гормональну терапію - антиандрогени та естрадіол. Розказала про шкоду та незворотність. Пише, не знає, що він вирішить,але виглядав пригніченим, то не транссексуалізм явно.я була трохи ожила, може син подумає ще. Але ввечері вже побачила випадково препарати, вже початі((((((((в мене істерика(((я хочу боротися, але не знаю як, я не можу мовчки то переживати, я не можу його бачити з нігтями, я не можу нічого, ні працювати, ні з кимось спілкуватись, мої батьки та брат мені зовсім не опора, бо я ще їх маю "тримати", бо там вже всі ждуть кінця світуяк він збирається далі жити? за мій рахунок? я не хочу такого життя для себе((((яке горе((((
Loading...