lustik, 22.10.2024 17:27
Така ситуація не тільки в Охматдиті. Усі, хто зіштовхнувся з лікуванням страшних хвороб про це знає. Ні ліків, ні протоколів лікування, ні людського відношення. Якщо діагноз онкологія, то все - ви витратний матеріал. Проходила ці кола пекла з татом і мамою. Виявилось, що я мала знати те чого не знали лікарі, що я мала проводити дослідження які і сама мала призначати бо треба ж було слідкувати за появою метастаз. Було дуже гірко, коли під час покращення була на консультації і питання про ці дослідження задавала, але лікар (профессор, доктор мед. наук) сказав нічого не треба, прийдете через рік. А вже за 2 міс почались незрозумілі моменти і інші лікарі лікували якісь захворювання, а виявилось, що почався рецидив і ми втратили багато часу. Вже інший профессор спитав, а чого ж ви не зробили МРТ про яке я питала у іншого і яке відхилили. А це могло б дати шанс, бо коли зрозуміли, що це повернулась хвороба то було вже дуже пізно. І так була спроба викачати шаленні гроші на якусь хімію 3 блоки по 4000$(теж купляли у якогось ...за $$$), правда без ніяких гарантій. Після 1 партії тато помер. І в лікарні довелось скандалити бо норма - впала голка на підлогу - медсестра підняла, обтерла об халат і вже почала встромляти в крапельницю... ледь встигли її за руку схопити... і що він і так помре... Ух як згадада, то аж сльози виступили - як же це все страшно.
Loading...