artofpoison, 18.10.2024 19:49
Розказую. мені (кажу особисто про себе, бо я свічку по іншіх палатах не тримала) не давали лягати у день. Треба було сидіти на дитячому стульчику. якщо дитина вночі не спить, ну значить і ти не спишь, оце таке катування сном. коли заходить лікар у палату - треба вставати. На мене викликали поліцію, заводили кримінальну справу, що я отруїла дитину. Оце дитина у реанімації а у мене обшук у палаті. В чому була справа я так і не з"ясувала. Тричі викликали соц службу. Там якщо щось критичне - мама виновата, не правильно доглядала чи давала щось заборонене. Оце вони себе так прикривали. Гроші збирати було заборонено, бо типа Таблеточки допомагають, насправді - у лікарні був лише протокол. Налаштували проти мене мам, там така "психолог" ходить, яка плітки розносить. якщо хтось забував щось на кухні, у душі - викликали все відділення і погрожували що замкнуть душ чи туалет. погрожувала старша медсестра, це просто психічно хвора людина. ніякого роз"яснення, нічого нема. тільки крик. що ставлять дитині - химію, антибіотик - не кажуть. Робили мами все самі, бо нестача персоналу. воно по інструкції не можна самому інфузію міняти, насправді все самі міняли. в усьому винна мама - дитина ригає - мама винна, температура, похудала, інфекція, в усьому звинувачували мене. перші дні показали трубу крематорію, сказали будешь скаржитися - дитина буде там.
Loading...