Sweethome, 02.10.2024 09:45
Мене зачепила ваша тема, у мене син теж перевдягається у жіночий одяг. Ну що вам сказати, я не сприймаю це... Я не сприймаю його як дівчину, він мене бісить, я хотіла б йому надерти зад , щоб виправити мізки, але на словах кажу йому, що люблю його. Перевдягається з 15 років, зараз 19, але не так відкрито, я так розумію, більше для себе. Він не розмовляє на цю тему ніколи, і єдине, в чому мене запевнив, що його ніхто не змушує, це він сам. Може в майбутньому заявить про зміну гендеру, але я вважаю, що зробити гендерний перехід, це зламати собі життя. Ніколи цього не підтримаю і до останнього всіма способами буду відмовляти від цього. Такі операції роблять для епатажу, коли людина відома, як цей Борис Апрель і т.д., але для звичайних людей та ще й в Україні, це просто поставити хрест на собі. Взяти ту ж Невгамовну Монро, вона вважає себе жінкою, вдягається і поводить себе як жінка і в побуті також, але це відома особа, і те вона не приймала гормони і не робила операцію. Бо ій подобається її тіло. Вона просто робить манікюр, макіяж та носить перуки, вдягається у жіночий одяг, прикраси...може вашого теж влаштує такий спосіб? Ну щоб знайти якусь альтернативу? Без операції? Але судячи з опису він все вже вирішив...ну от що робити? Він у вас так серйозно підійшов до цього і так далеко вже зайшов. І лікарі..., наче немає їм роботи більш важливої.
Loading...