5500, 01.10.2024 16:31
Була я сьогодні у тих лікарівспочатку в псих лікарні1. мене звели з людиною з керівництва, його імя є на заключенні- ну шо ви хочете це шок. В мене питання перше - чи це справжнє - ну да, так воно і виглядає. але ж як? людина прийшла і сказала, що вона наполеон і ви даєте ій довідку відразу про це. Ну так воно і є, можете на сайті мозу знайти такий-то документ. ну і бла-бла бла. нам головне виключити шизофренію і тд- Можна поговорити з лікуючим лікарем? - Так, ідіть.2.- лікуючий лікар, ординатура, молодий пацан, там сиділо ще троє молодих лікарок. Питаю, чи треба тет-а-тет. Ні. таке і таке, ось папірець. то шо ви хочете? - (далі до розмови долучилися вже всі в ординаторській). ну розкажіть, шо це, бо мені коли зуб виривали, то було більше написано. він провів тут 13 днів,які були обстеження, тести і тд. ну ось дивіться 6 травня він спілкувався з психіатром. ОК., а що ще з 1 по 13 травня? він був дома в ці дні, а не в стаціонарі, я точно памятаю. -ну то може приїзжав на пару годин. я підніму камери за ці дні. ще там написано, що виписаний у супруводі матері, мене тут не було- ну і таке інше, я як слідчий пішла з питаннями пояснити кожну букву.відповідей або не було, або а що син каже, а давайте ви разом з ним приїдете і ми поговоримо. ну і безкінечнопитання що це відкос від армії, чи вплив чийсь в мене не йде з голови і досі, я їх і питала постійно.лікар дав свій телефон. я вийшовши, через деякий час надіслала йому повідомлення, типу може я щось забула спитати чи ви сказати? поки без відповіді
Loading...