rukami_razvedu, 01.10.2024 13:03
Важливо мати справжнє якісне і тривале консультування у психотерапевта і психіатраа не швидко за гроші/по знайомству за бажанням клієнта. В першу чергу, щоб ретельно в собі розібратися. Іноді те, що виглядає на перший (і другий) погляд як "жінка в чоловічому тілі" може бути насправді прикритим (від себе ж!) проявом гомосексуалізму. Типу, "мені подобаються чоловіки, значить я внутрішньо жінка". Деяким людям гомосексуалізм (навіть в собі) прийняти важче, ніж транссексуалізм. Впливати можуть знайомі зі схожим "діагнозом", вплив приміряння на себе діагнозів знайомих багато з нас знають і по собі. Це необов"язково так, але таке можливо. І в такому випадку, жодні зміни статі не допоможуть відчути себе краще, навіть навпаки, можна впасти у значно глибшу прірву психологічно, не кажучи вже про фізично. Тобто потрібне кваліфіковане диференціювання, і воно в його інтересах.Тому, на мій погляд, ваші тривоги щодо швидкості і раптовості змін варто було б прояснити. Звичайно може бути, що таке було у нього давно, просто він приховував. Але може бути і по-іншому, і йому самому варто в цьому переконатися, попрацювавши більше року як мінімум з чесним психіатром-психотерапевтом без обманів і перебільшень щодо "історії хвороби" з його боку.
Loading...