5500, 30.09.2024 17:51
ридаємо в машині, дідусю не кажемо.а я дивлюсь на ті півтори бумажки і думаю, а оце всьо для такого серйозного діагнозу і лікуваннящось тут не теперша думка - розіграшдруга - думка - підробка, мабуть такий спосіб не вставати на військовий облік, чи знятися з облікутребя думка - він попав в якусь секту, як то був синій кит для школярів, а зараз для молодих людей.четверта думка - я почала читати кожне слово, ще раз засумнівалася, що воно справжне, наприклад запис, що з стаціонару виписався у супроводі матері.він в травні був вдома, готувався до захисту бакалавра.потім оці 6 рядків клінічного опису і все - я давно в соціумі веду себе як жінка, моє імя так. Далі лікар пише, що пацієнт спокійний і впевнений, тому так, трассексуал. Це реально все?потім язнахожу імена лікарів і комісії - 5 імен. Я згадую, що моя знайома мала офіс на території псих лікарні і взаємодіяли з ними по якимось питанням. Пишу ій - вони давно вже не там, але одне імя ій знайоме. З його згоди я йому подзвонила і вблагала на зустріч, але і вона і він мене попередили, що нічого конкретного обговорюватись не буде, таємниця пацієнта. А в загальному - так можемо поговорити, так вас заспокоїти. Коли я сказала, що маю сумніви щодо цієї бумажки, бо виписка з видалення зуба довша, то спитав ПІБ пацієнта, мабуть хоче підготуватися до завтрашньої зустічі
Loading...