5500, 30.09.2024 17:40
-травень місяць 2024, 13 днів- виписка стаціонарного хворого з Фрунзе, 103. Діагноз - Розлад статевої ідентифікації, транссексуалізм.далі опис. спочатку все правда, як живе, з ким живе, навчаєтьсяпотім брехня- пишу трохи скорочено, в 16 років задумався, в 18 впевнився і зараз остаточно вирішив змінити стать. вже багато часу носить жіноче вбрання, навіть на прийом прийшов в жіночому, в прикрасах і легкому макіяжі. Просить називати себе жіночим імям і на чоловіче давно не відкликається і т.д. і тп діагноз - трансексуалізм , виписаний з направленням до ендокринолога для призначення фемінізуючою гормональної терапії. півтори сторінки і все.потім жовтенька амбулаторна книжечка, типа радянська. починається червнем, Діагноз транссексуалізм, перехід M-F,андролог - направляется к ендокринологу на горманольную терапию.ендокринолог- призначення аналізів. там обведено пролактин норма, гомоцистеїн норма і якийсь андро (чоловічий гормон) і стрілочки, що треба знизити, а що підвищити. із призначень бачу фолієву кислоту і нейрорубін форте (вітаміни групи Б), наче ж нічого страшногодалі запис серпнем і нові аналізи, щось незначно збільшилось, щось зменшилось.Ендокринолог направляє на МРТ гіпофізу і ставить під питанням діагноз гипофункциональний гіпофіз.Більш в мене нічого немає. чи робив він мрт чи ні, я скільки могла порилася в речах і не знайшла нічого.Я вчора в шоці, негайно їду до бабусі, вона мені захотіла розмовісти, що син нігтів зосім не стидається, а я її прибила такою новиною.
Loading...