5500, 30.09.2024 17:39
домоможіть, благаю. Раптом син з діагнозом Транссексуалізм.Син, 22 роки, поступив в магістратуру на бюджет, 188 зростом, спортсмен стрункий з широкими плечима, по чоловічому симпатичний і все таке, і ось.Розказую ретроспективно, те що зараз викопалала з голови.До ковіда був - на місці не всидиш, друзі-спорт-гульки, а потім як засів, на ковід, потім на онлайн, 4,5 роки вже, то став домосєдом, ну ще спеціальність айтішна, ну наче ж всі такі. типу ні з ким не дружить,тільки одногрупники онлайн.ну і типу стригтися не хотів з зими, волосся було десь по щелепу.З його батьком розлучені з 5 років, з 7ми вони вже і не бачились ніколиОце і весь насторожуючий негатив з минулогоа далі все як на швидкій перемотці - десь 10-11 вересня ( я була з подругою на відпочинку за кордоном) він мені присилає фото довгих нарощених нігтів чорно-червоного кольору зі словами-смайликами типу "ти мене приб'єш)))"Я здивувалася, але подумала якась дурня підліткова, але задорослий вже для дурні.15 вересня я приїзжаю увечері в Київ, він мене попередив, що буде пізно, на якійсь вечірці. Приходить біля 11 - довга чорна спідниця, чорна футболка, фіолетовий спрей на волоссі, фіолетові лінзи, розфарбоване лице як у травесті - здоровенні чорні стрілки і чорні губи. Ну і кігті. Ну я була в шоці, перша думка - була вечірка, дуріли, але ж справжні нарощені нігті і як я роздивилася на ранок - з обличчя видалене лазером чи електро- все волосся.ну і п'яненький був.через пару днів я іду у відрядження і попереджаю - бабусі нігті не показувати, буде інфаркт (бабуся дає їду за власним бажанням). Але він з нею і її подругою сходив в театр, бабуся не мала де очі діти і потім ще раз зустрівся з нею вдома. На всі питання і пристиження - тіпа а шо такое, мне нравится, і дуже переконливо і спокійно.Вчора приїхала з відрядження - він десь був з бабусею. Я викладаю речі з чемодана і кладу футболку-сувенір йому на полку в шафу. А там- файл з паперами типу з клініки амбулаторна карта. я туди , а там((((((( я реву
Loading...