Горная Лаванда, 10.08.2024 03:09
Довго не заходила. Тільки побачила ваше запитанняРідко стала заходити з початком війни. За звичкою 24 лютого зайшла почитати, що у нас тут пишуть і була дуже розчарована що тут деякі писали Потім 2 тижні була без компа, тільки читала з телефона, а потім комп з'явився, але заходила все рідше. Взимку виїхала за кордон (на зиму) теж у тому числі завдяки темам на форумі. Але потім стало неприємно заходити. Неприємно було читати засудження тих, хто повертався в Україну і у Київ. Особисто мені і моїм дітям погано було за кордоном, але добре на Хмельниччині. А потім періодично заходила, але нових тем майже не було. Та й самій не було про що писати. Ось так і зникла звичка щоденного читання форуму. Чоловік іноді ще каже:"А ти спитай на форумі", а я відповідаю:"Усі роз'їхалися". Ось таке відчуття - усі роз'їхалися, нікого не залишилося.Влітку минулого року і цього я більше сиджу у селі, а у селі немає нормального зв'язку. Радію, коли новини підгружаються, навіть без фото і відео. Я і у кращі часи в селі на форум не заходила, а зараз так тим паче. ще одна причина - діти виросли. Коли я сюди прийшла, то сину ще двох років не виповнилося, а зараз йому вже 18. Недавно розповідала дітям про форум, що у моєму житті відбувалося завдяки форуму, що корисного я дізналася, згадала, як я домовлялася з чоловіком, що він покине грати на компі, а я покину читати форум, а потім свою частину не виконала, та ще й так була переконлива, що форум несе тільки користь, що чоловік змирився з моїми вечірніми (і не тільки) посиденьками Якось так.
Loading...