Fernanda, 08.01.2024 14:15
Жах ця хелсіВ мене важкий неврологічний анамнез - буває потрібно терміново попасти до невролога в поліклініці.Але спочатку треба до сімейного записатися чи попасти який разводить руками і каже я нічого в неврології не тямлю і в неврологічних рецептурних ліках також.Йдіть до невролога - даю направлення, записуйтесь по четвергах відкривається запис (ближчий запис через дві неділі), а потрібно терміново, а це ніяк.А ще років п'ять назал я просто займала живу чергу до потрібного лікаря і в любому випадку попадала на прийом (навіть якщо висіджувала два часа, але так довго було рідко).Консультацію віддалену у невідомих мені лікарів замовляти не хочу/небуду - бо у неврології є важкі ліки, потрібен рецепт з печаткою і відповідальність, і купа даних мрт, кт, еег, аналізи і ті - це можливо лише у очному форматі.Або якщо це вухо - це потрібна лише очна консультація лора, а не віддалена і не сімейника який не може подивитись у вухо, або вийняти щось із горла.В мене було розболілось вухо - доторкнутись неможна, і покрасніло - на щастя адекватний лор прийняв без запису (просиділа у черзі дві години без запису) подивився і сказав що з самим вухом все гаразд - це була як виявилось паскудна побочка від неврологічного препарату (з яким боєм і сльозами я попала до невролога після трьох годин черги - виявилося що потрібно зменьшити дозу одного препарату). Яке тут Хелсі к чортам собачим - потрібні живі лікарі хай у чергах.Хелсі це про нежіть і не більше.
Loading...