Тильда, 02.12.2023 12:09
Я повторюся - не прийде нормальна людина до влади, значить людям треба далі вчитися на своїх помилках. Я ж написала. Хайп не працює. Ця кончена тварюка фаріон розколює суспільство та вякає щось у бік військових, тварина. Хоче українську в окопах - хай пиздує сама в окопи та вчить там бійців якою мовою їм треба під рашистською артою розмовляти, хайпожерка кончена. По безуглої - питання не до мене, а до влади та тих хто їх обрав.Та ви що?? Треба пояснювати позицію орбану?? Як це мені у голову не прийшло!.. ви серьозно? А ще не треба нападати та вбивати, це треба пояснити путіну! А бурятам та російським мобікам, варнерівцям теж треба пояснити та донести що вбивати та грабувати це погано..Вибачте, люди живуть як у вигаданому казковому світі. Велкам у реальний світ. Орбану начхати що там йому будут пояснювати. У нього свої інтереси. Світ циничний та прагматичний. Треба та вигідно їм буде - вони всі нас здадуть, посадять за стіл домовлятися з рашкою та підписати те що нам не сподобається. Як вже було багато разів у історії. І начхати всім буде як правильно та гуманно та на наші всі пояснення. У нас немає аргументів у вигляді грошей, нафти, зброї, алмазів, газу або армії на пару млн бійців. У нас тільки ворог зі всім цим. У нас влада - кончені придурки. Ви не бачите це?? Просто смішно сподіватися, що вони щось там будут відстоювати. Ви не розумієте, що цей закон це все що вони можуть та все на що вони здатні? Тут би з ними взагалі вигрести до берегу. З мовою, без мови.. хоч би з половиною країни залишитися та з половиною населення. Хоч би половина чоловіків залишилася живими та молодь не виїхала б з країни.Люди як діти, чесслово.. просто немає слів.Я припиняю розмову. Дякую, всего найкращого.
Loading...