Тильда, 01.12.2023 11:04
Нічого, за час війни, а потім ще 5 років - знайдуть спосіб як знову російську обмежити. Прийде нормальна людина до влади, а не це зелене непорозуміння. А якщо не прийде, ну значить народу потрібно ще вчитися на власних помилках та урок ще не засвоїли. Що поробиш.Дорослі люди вже не перейдуть на українську у своєї більшості. На роботі - так, але людина все одно залишиться російськомовною. З Законом чи без.Але сучасні підлітки, молодь - вони переходять самі, без Закону. Вони просто нові громадяни України. У мене є купа прикладів, гарних прикладів саме молоді та підлітків. Так, у політиці це завжди "рекомендації" :). Але без виконання "рекомендацій", не буде багатьох рішень від ЄС. У вас є спосіб як отримати зброю від ЄС без рішення ЄС? Без схвалення кожного його члена, та саме Орбана? Ми бідна країна, з війною вже 9 років, з втраченими територіями, з агресивним, бацнутим на голову сусідом, у якого купа зброї, людей та грошей, якій повзе своїми бурятами/мобіками потроху, їсть наші території та вбиває наших людей. А у нас пустий бюджет. Взагалі пустий, немає грошей на зарплати бійцям. І люди гинуть кожного дня. І загинуть ще більше без зброї та підтримки Штатів та ЄС.Так, це погане рішення про обмеження мови навіть без російської у контексті. Угорці це будуть як гагаузи у Молдові, постійна кнопка впливу на Україну. Але я не знаю що стоїть за цим рішенням, яка ціна та яке наше критичне становище (якщо вже навіть на це пішли, то все може бути критично погано). Нова влада не витрачає час на налагодження відносин з потрібними країнами (Угорщина), мабуть, дуже зайняті (це сарказм). "Казнить нельзя помиловать". Тому я не даю різких оцінок, може це рішення врятує декілька сотень або тисяч людей.Ви знаєте краще рішення у сьогоднішніх умовах? З прибацаною зеленою владою, війною та пустим бюджетом? Ну тоді вам не тут, не на форумі треба бути.
Loading...